Home Landelijke radio Toekomst Kink FM tot eind september onzeker

Toekomst Kink FM tot eind september onzeker

De Vereniging Veronica weet nog niet of ze door zal gaan met Kink FM. Dinsdag is er een vergadering geweest over de voortgang van Kink FM maar de beslissing hiervoor is uitgesteld tot eind september.

Directeur Jan Hoogesteijn is daar niet rouwig om. “Dit is de juiste volgorde. In feite is er nog geen besluit genomen. De Vereniging is op dit moment bezig met het formuleren van haar eigen toekomstplannen. En ja, dat gaat nu eenmaal niet over één nacht ijs. Eind september wordt er opnieuw vergaderd.”

De directeur vertrouwt er op dat Veronica uiteindelijk verder zal gaan met Kink FM. “Ze zijn al negen jaar lang positief over wat wij doen. Eerlijk gezegd had ik ook niet verwacht dat er gisteren al een besluit zou vallen. Al snel werd duidelijk dat eerst het einddoel van de Vereniging bepaald moet worden en daarna wordt pas gekeken of Kink daar in past. Dit is de juiste volgorde.”

Het uitstel heeft geen gevolgen voor Kink FM. “We gaan gewoon door zoals we nu bezig zijn met radio en webradio.” [Via 3voor12]