Home Landelijke radio Toazted.com krijgt wekelijks programma op Kink FM

Toazted.com krijgt wekelijks programma op Kink FM

KINK FM brengt vanaf september een wekelijks programma in samenwerking met de MP3-interview-site Toazted.com. In het programma ‘Toazted Radio’ wordt iedere vrijdagavond van 23:00 tot 0:00 uur een artiest geïnterviewd die op dat moment hot is. Je hoort het interview en unieke muziek. Het gesprek met de artiest is bovendien altijd raw, uncut en uncensored.

Toazted.com is inmiddels drie maanden in de lucht en heeft de grootste database met muziekinterviews ter wereld. Op de site staan meer dan 1000 interviews, ongemonteerd, ruw en niet gecensureerd, met artiesten als Metallica, Sheryl Crow, Rammstein, Slipknot, Van Halen. Deze interviews zijn de afgelopen tien jaar opgenomen.

Het Toazted-team bestaat uit journalisten van verschillende radio- en televisiestations en muziekbladen. Zij gaan vrijwel dagelijks op pad met als doel het doen van een uniek, interessant en breder interview dan ‘de rest’. Toazted.com staat sinds januari 2004 (de eerste maanden als test) online. In 2005 volgen, naast muziekinterviews, ook sport- en nieuwsinterviews.

De komende weken hoor je in Toazted Radio op KINK FM interviews met The Darkness, Danko Jones, Keane, Slipknot, Everlast, The Bloodhound Gang, White Stripes en Franz Ferdinand.