Home Landelijke radio Tijs van Liemt van 3FM naar Universal Music

Tijs van Liemt van 3FM naar Universal Music

Muzieksamensteller Tijs van Liemt van 3FM maakt de overstap naar Universal Music. Hij treedt vanaf 1 mei in dienst als nieuwe A&R Manager. Van Liemt werkte de afgelopen 12,5 jaar als muzieksamensteller bij 3FM. Bij de popzender was hij onder meer eindverantwoordelijk voor de coördinatie van het platform 3FM Serious Talent, waaruit artiesten als Kensington, Dotan en Douwe Bob zijn voortgekomen.

“Na iets meer dan 12,5 jaar bij het mooiste radiostation van Nederland gewerkt te hebben, is het tijd voor een volgende stap”, aldus Van Liemt. “Eind april zal ik afscheid nemen van 3FM, om aan de slag te gaan bij Universal Music. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging, en ik heb heel erg veel zin om binnen Universal Music te werken met het fantastische rooster aan artiesten.”

Van Liemt gaat bij Universal werken voor A&R Director Léon Happé. “Ik ben blij dat Tijs ons komt versterken”, aldus Happé. “Hij heeft zijn sporen in de muziekindustrie en in het bijzonder met nationale acts ruimschoots verdiend. Ik ben er van overtuigd dat we met de ondersteuning van Tijs onze artiesten de service kunnen blijven geven die ze verdienen en verwachten.”