Home Landelijke radio Tienduizenden mensen luisteren naar EKfm

Tienduizenden mensen luisteren naar EKfm

De eerste uitzending van EKfm, afgelopen maandag op de eerste speeldag van Oranje, is door tienduizenden mensen over de hele wereld beluisterd. Dat meldt Radio 1. Supporters konden EKfm in Bern horen via FMradio’s, de militairen in Uruzgan luisterden via een speciale zender op de basis en voetbalfans in Nederland en vele andere landen luisterden via de korte golf en internet. De 3FM-bus die in de binnenstad van Bern stond, liet EKfm via autoradio en speakers door de straten schallen.

Ook Nederland-Frankrijk van aankomende vrijdag zal te horen zijn. NOS Langs de Lijn-presentator Robbert Meeder verzorgt via EKfm vanaf 12:00 uur een programma met informatie over supportersactiviteiten in de stad en ontvangt diverse gasten in zijn radiostudio ter plaatse. Vanaf 19:00 uur is via EKfm de Radio 1 uitzending met het directe verslag van Jack van Gelder en Bas Ticheler te beluisteren.

In Bern is het radiostation te horen op 90,5 MHz. Als Oranje doorgaat naar de volgende ronden is EKfm te ontvangen in Basel op 90,1 MHz en in Wenen op 105,1 MHz.