NPO Sterren NL Radio gaat vanaf maandag de programmering weer uitbreiden. Begin 2020 werd een flink aantal programma’s geschrapt, maar nu komt er weer wat terug. Zo is er straks weer een ochtendshow. Chantal Hutten gaat wat eerder opstaan en presenteert iedere werkdag tussen 07:00 – 09:00 uur het ochtendprogramma.

‘De Gouden Uren’ keert 10 januari weer terug op de zender. Corné Klijn presenteert het programma iedere werkdag tussen 09:00 en 12:00 uur.

Emilie Sleven maakt haar comeback bij de radiozender. Ze krijgt een dagelijks programma tussen 12:00 en 15:00 uur en gaat het spel ‘Vijftig Pop of een Envelop’ nieuw leven inblazen. Emilie Sleven: “Het is een legendarisch item en ik ben vereerd dat ik Vijftig Pop of een Envelop terug mag brengen op de radio. Hopelijk kan ik veel mooie prijzen uitdelen aan de luisteraars van NPO Sterren NL Radio.”

Van maandag tot en met donderdag blijft Jan Paparazzi te horen in de middag (15:00 – 18:00 uur) met de ‘Jan Paparazzi Show’. Op vrijdagmiddag neemt Perry Kramps plaats op dat tijdstip achter de microfoon.

Vlaggenschip

Het vlaggenschip van NPO Sterren NL Radio, de ‘Sterren NL Top 25’, verhuist naar zaterdag 16:00 – 18:00 uur. De ‘Sterren NL Top 25’ is een wekelijkse lijst met de populairste Nederlandstalige nummers van dit moment, gepresenteerd door Corné Klijn. De lijst wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en plays op YouTube.

Eindredacteur Joost Strootman van Sterren NL Radio over de nieuwe programmering: “Met onder andere de terugkeer van Vijftig Pop of een Envelop, de comeback van de Gouden Uren, de nieuwe ochtendshow van Chantal Hutten en bestaande successen zoals het programma van Jan Paparazzi zullen we onze luisteraars nog beter bedienen.”

Sterren NL Radio is te beluisteren via DAB+ en online.