Home Landelijke radio Stemming voor RadioRing 2006 begonnen

Stemming voor RadioRing 2006 begonnen


Het stemmen op de RadioRing is zojuist van start gegaan. De prijs zal morgen naast de TelevizierRing worden uitgereikt. Er zijn vier categoriën: Het Gouden Radio Oortje, voor het beste radio-evenement van Nederland; Zilveren RadioSter Man, voor de beste mannelijke radiopresentator van Nederland; Zilveren RadioSter Vrouw, voor de beste vrouwelijke radiopresentator van Nederland en de Gouden RadioRing, voor het beste radioprogramma van Nederland.

Via internet kon afgelopen week gestemd worden wie er genomineerd zou worden voor de prijzen. Zojuist werd de stemming geopend in het 3FM-programma Arbeidsvitaminen en het Radio 538-programma Evers Staat Op. 0909-0066 is het nummer waarop gestemd kan worden. Vooral Giel vond dat er op hem gestemd moest worden. "Je vraagt er niet om. Je zit er ineens midden in. En als je er dan in zit, dan wil je het hebben ook!", zo zei hij.

Voor het Gouden Radio-Oortje (voor het beste radio-evenement van het afgelopen radioseizoen) zijn genomineerd 3FM Serious Request – Huis op de Neude (3FM), Evers staat op vanuit de woonkamer van Frans Bauer (Radio 538) en Top 2000 (Radio 2). Froukje de Both (Radio 538), Claudia de Breij (VARA) en Sophie Hillbrand (BNN) zijn genomineerd voor de Zilveren RadioSter (beste radiovrouw), Giel Beelen (VARA), Edwin Evers (Radio 538) en Ruud de Wild (Radio 538) voor de Zilveren RadioSter voor de radioman van het jaar.

Vorig artikelLuistercijfers augustus-september: Radio Veronica wint flink
Volgend artikelGiel blijft Balkenende ‘misbruiken’