Home Landelijke radio Stand.nl keert terug op televisie

Stand.nl keert terug op televisie

Vanaf dit najaar brengt de NCRV een tv-versie van het populaire radioprogramma Stand.nl. Het programma zal vanaf 11 oktober elke werkdag te zien zijn tussen zes en half zeven ’s avonds. De radioversie wordt gepresenteerd door Sjors Fröhlich en Klaas Drupsteen is zijn vaste vervanger, dit Radio 1-programma is te horen van maandag tot en met vrijdag tussen half twee en twee uur ’s middags.

Het programma was al eerder te zien in een tv-versie die tegelijkertijd werd uitgezonden met de radioversie, toen won het programma de internationale Milia iTV Award. Nu keert het programma dus terug, maar deze keer op prime time. Of Sjors Fröhlich ook de presentator van de tv-versie wordt is nog onduidelijk.

Het programma Stand.nl peilt elke uitzending de mening van een gast over een actuele of maatschappelijke kwestie. Deze gast moet dan zijn of haar standpunt verdedigen. Op de bijbehorende website kan de luisteraar een oordeel vellen via een poll en er kan gereageerd worden via de telefoon of per sms.[Antenne2]