Home Landelijke radio Slam!FM sluit jaar af met De Beste Beat 2008 en jaarmixen

Slam!FM sluit jaar af met De Beste Beat 2008 en jaarmixen

Slam!FM eindigt het jaar dit jaar met een diverse speciale uitzendingen met dancemuziek. Zo is er ‘De Beste Beat 2008’ en twee jaarmixen: één van Armin van Buuren en één van Ben Liebrand.

De komende weken gaat het jongerenstation op zoek naar ‘De Beste Beat 2008’. Tot 24 december kunnen luisteraars via slamfm.nl hun stem uitbrengen.  Op 24 december wordt in ‘Most Wanted’ bekend gemaakt welke track bekroond moet worden tot ‘Beste Beat 2008’.

Op vrijdag 26 december zendt Slam!FM ‘A State Of Trance-Yearmix 2008’ 2008 uit, een mix van Armin van Buuren. Het jaar wordt op oudjaarsavond afgesloten met de ‘Grandmix 2008’ van Ben Liebrand.

"2008 zal niet de geschiedenis in gaan als het meest innovatieve muziekjaar. Producers leken zich massaal te vergrijpen aan jaren 90-tracks, wat soms leidde tot juweeltjes als Infinity 2008, maar ook tot een aantal dra-ma-tis-che producties. Gelukkig was er meer: Het was de opkomst van de positieve powerrock-babe Katy Perry, dance ging van beheerste Inpetto/Deadmau5- sounds tot vet geproduceerde dirty/electrohouse. Grote artiesten kwamen na een lange winterslaap eindelijk uit hun grot met nieuw materiaal: Beyonce, Ne-Yo en Pink hebben echt goeie tracks/albums afgeleverd. Wat tenslotte leuk is om te zien is dat Nederland enorm divers is qua smaak: We laten ons allemaal totaal niet in een hokje stoppen en staan open voor vernieuwing, hopelijk streeft de muziekindustrie dat in 2009 nog meer na!" aldus Menno de Boer, DJ/Music & Program Director bij Slam!FM.