Home Landelijke radio Sky Radio Group start interactieve online radiocommunity

Sky Radio Group start interactieve online radiocommunity

De Sky Radio Group (Sky Radio, Classic FM, Radio Veronica, TMF Radio) heeft een partnership gesloten met Netlog voor de lancering van een interactieve online radiocommunity. De community is ontwikkeld rondom Radio Veronica. De stemming voor ‘Veronica’s Top 1000 Allertijden, editie 2008’ die vandaag is gestart, is tevens het startsignaal voor de Radio Veronica-community.

Radio Veronica wil met de introductie van haar nieuwe community luisteraars actiever betrekken bij het station. Luisteraars kunnen hun eigen favoriete top 10 samenstellen en inzenden. In december zal de ‘Veronica’s Top 1000 Allertijden, editie 2008’ worden uitgezonden. Met de komst van de ‘Vrienden van Radio Veronica’-community kunnen luisteraars zich aanmelden als lid en volgen wat andere leden hebben gestemd voor dé lijst met de beste 1000 platen ooit gemaakt. Ook kunnen community-leden vriend worden van de dj’s van Radio Veronica en interactief met het radiostation communiceren.

"We willen onze luisteraars de mogelijkheid bieden om op een interactieve manier met Radio Veronica in contact te komen", zegt Johan Looijenga, Digital Director van de Sky Radio Group. "Door de introductie van de Radio Veronica-community kunnen luisteraars om te beginnen hun stem uitbrengen voor ‘Veronica’s Top 1000 Allertijden’ en die ook vergelijken met inzendingen van andere leden. Het partnership met Netlog stelt ons in staat om van de vele interactieve mogelijkheden die het Netlog-platform biedt gebruik te maken."

"We zijn erg blij met de samenwerking met de Sky Radio Group", zegt Steven Kraal, Netlog Country Manager Nederland. "Radio Veronica is een van de iconen in de Nederlandse radiowereld en met de introductie van de Radio Veronica-community geïntegreerd in ons Netlog-platform stellen we de luisteraars in staat om hun passie te delen met andere luisteraars en ook andere Netlog-gebruikers."