Home Landelijke radio Simone Wijnands presenteert nieuw avondprogramma op 100%NL

Simone Wijnands presenteert nieuw avondprogramma op 100%NL

Simone Wijnands presenteert vanaf maandag de avondshow op 100% NL. Ze zal dagelijks van 20:00 tot 0:00 uur te horen zijn op de plek waar tot enkele weken terug Bert van Lent zat. Naast haar avondprogramma blijft ze elk weekend tussen 7:00 en 10:00 uur te horen.

In Simone’s avondshow kunnen luisteraars hun favoriete platen van Nederlandse artiesten aanvragen. Verder behandelt ze diverse onderwerpen. Zo belt ze iedere week met de zesentwintigjarige Jorg die samen met zijn vriendin Ineke geëmigreerd is naar Australië. Zij starten daar samen een nieuw leven en een nieuw bedrijf en Simone volgt hen daarbij op de voet.

Verder geeft Wikipedia-medewerker Yorian Bordes een overzicht van gekke en meest gezochte wetenswaardigheden op Wikipedia. Tegen het weekend neemt Simone de laatste nieuwtjes uit televisieland met mediadeskundige Bob Willer door in. Ook belt ze elke donderdag met een student, die uitgaanstips geeft voor zijn of haar stad.

Simone Wijnands: “Ik houd van radio maken en het is super om nu ook de avond te kunnen vullen op 100%NL. Mijn nieuwe show wordt gezellig en lief, maar ook spicey met een kritische noot, precies zoals ik ben!”

Vorig artikelLancering nieuw jinglepakket 3FM uitgesteld
Volgend artikelRadionieuws meeste vertrouwde informatiebron van opinieleiders