Home Landelijke radio Sharid Alles nieuwe zendermanager NPO 3FM

Sharid Alles nieuwe zendermanager NPO 3FM

Sharid Alles

Sharid Alles wordt de nieuwe zendermanager van NPO 3FM. Vanaf 1 juli begint ze. Ze is nu nog programmaleider van NPO FunX. Die functie vervult ze sinds 2015. Sharid begon haar carrière bij FunX in 2003. Daarna was ze (eind)redacteur, producer en presentator bij de KRO-NCRV en de VPRO, onder andere op 3FM.

Sharid moet de kwakkelende radiozender weer omhoog helpen. Daar heeft ze vertrouwen in. “NPO 3FM heeft alles wat een goed radiomerk moet hebben: een kloppend muziekhart, zeer getalenteerde dj’s, geweldige eigen evenementen als de 3FM Awards en 3FM Serious Request en een groot online-platform. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan!”, zegt ze.

FunX

Jurre Bosman, directeur NPO Radio, is blij met de komst van de 37-jarige Alles. “Sharid is een allround radiomaker. Als programmaleider heeft ze een grote bijdrage geleverd aan het huidige succes van FunX. Zo heeft ze veel nieuw talent bij de zender binnengehaald en het FunX Verkiezingsdebat georganiseerd.”

Diederik van Zessen is op dit moment waarnemend zendermanager van NPO 3FM. Hij zal tot de komst van Sharid Alles de leiding houden over de zender. Na deze datum wordt hij weer music director.