Home Landelijke radio Sander Lantinga gewond tijdens Pinkpop-uitzending

Sander Lantinga gewond tijdens Pinkpop-uitzending

Sander Lantinga is vanmiddag gewond geraakt op Pinkpop. Samen met Sander de Heer was hij op dat moment bezig met een live-uitzending vanaf het festival op 3FM.

Collega Paul Rabbering vervoerde beide Sanders met een golfkarretje backstage naar de lokatie vanaf waar de twee dj’s een presentatie zouden verzorgen. Hierbij viel Lantinga van het vervoersmiddel af, kwam hij terecht op zijn achterhoofd en liep hij een fikse hoofdwond op. De 3FM-dj is overgebracht naar de EHBO en Sander de Heer presenteert de uitzending noodgedwongen tijdelijk alleen.

Uiteindelijk bleek Lantinga een kneuzing aan zijn hoofd en een kapotte broek te hebben. De dokter heeft hem geadviseerd veel rust te nemen en geen bier meer te drinken.

Al het hele weekend zendt 3FM live uit vanaf de 38e editie van Pinkpop in Landgraaf. De publieke radiozender beschikt over een mobiele studio naast het hoofdpodium, maar de uitzending tussen 16:00 en 19:00 uur wordt volledig verzorgd gepresenteerd met behulp van twee wandelzenders. 3FM is nog tot 23:00 uur vanuit Landgraaf te horen. Daarna volgt er nog een twee uur durende uitzending met muzikale hoogtepunten en tijdens de laatste nacht op de festivalcamping verzorgen een aantal 3FM-nachtjocks ‘De Nacht van Pinkpop’.

Vorig artikel3FM Serious Request wint adverteerders vakprijs
Volgend artikel‘Leegloop van luisteraars Radio 1 groot probleem’