Home Landelijke radio Sander Lantinga en Sophie Hilbrand presenteren Ranking The Stars

Sander Lantinga en Sophie Hilbrand presenteren Ranking The Stars

3FM-dj Sander Lantinga en Radio 1-presentatrice Sophie Hilbrand gaan het nieuwe seizoen van Ranking The Stars presenteren. Voorheen presenteerde Paul de Leeuw het tv-programma, maar die wilde er mee stoppen. Ranking the Stars is vanaf vrijdag 1 mei om 20:30 uur te zien op Nederland 3.

Naast een gemengde presentatie zitten er nu ook mannen en vrouwen door elkaar in het panel. Waaronder Bridget Maasland, Susan Smit, Gijs Staverman en Sebastiaan Labrie. Sander en Sophie hebben er zin in. Sophie: "Sander en ik zijn allebei deelnemer geweest in eerdere edities en hebben het programma altijd fantastsich gevonden. Heel spannend om het nu te gaan presenteren. Paul de Leeuw vervangen kan niet, maar wij hebben vooral veel zin om er onze eigen draai aan te geven."

Ranking the Stars laat zien hoe de sterren over zichzelf denken én hoe ze naar elkaar kijken. Elke week krijgen zij vragen voor hun kiezen over zichzelf en de andere deelnemers. Ze moeten een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze zichzelf en de anderen rangschikken. Dezelfde vraag is ook al gesteld aan een panel van honderd mensen. Diegene die het best in staat is de mening van het panel in te schatten, wint het spel. Ondertussen leert de kijker de deelnemers goed kennen, want elke plaats op de lijst moet gemotiveerd worden.