Home Landelijke radio Sander Guis krijgt nachtprogramma op 3FM

Sander Guis krijgt nachtprogramma op 3FM

Dj Sander Guis krijgt vanaf 1 januari een eigen programma op Radio 3FM. ‘Guis’ zal iedere woensdagnacht van 01:00 tot 04:00 uur te horen zijn onder de vlag van BNN en is onderdeel van de dj-opleiding van de publieke popzender. Guis was al actief voor BNN.fm.

In zijn programma Guis zijn een aantal vaste momenten. Bijvoorbeeld ‘De Bakplaat’ waarbij Sander het strafblad van een bepaalde artiest analyseert en van deze artiest muziek draait.

“Bijna alle grote DJ’s van de Nederlandse radiostations startten ooit bij 3FM ”, zegt Florent Luyckx, zendercoördinator van 3FM. “Talent aan de 3FM opleiding krijgt de kans om in de nachten van 3FM mee te werken aan een programma en wordt daarbij intensief persoonlijk gecoacht”.

In het verleden werkte Sander Guis onder meer voor Regio FM en Twente FM. Ook maakte hij items voor Maurice Verschuuren op 3FM en was vormgever bij RTL FM.

De 3FM dj-opleiding is een instituut waar jaarlijks een tiental getalenteerde dj’s de kans krijgt om nachtelijke vlieguren te maken en daarna door te groeien naar een groter publiek. Deelnemers aan de opleiding mogen één maal per week een show maken gedurende de nacht. De 3FM dj-opleiding duurt gemiddeld twee jaar en onderscheidt zich door het praktijkgerichte programma in combinatie met intensieve individuele begeleiding.

Vorig artikelBig Brother-winnaar gaat voor BNN Radio 1 werken
Volgend artikelAangepaste programmeringen rond de jaarwisseling.