Home Landelijke radio Roosmarijn Reijmer nieuwe nachtjock op 3FM

Roosmarijn Reijmer nieuwe nachtjock op 3FM

Roosmarijn Reijmer is vanaf 1 oktober te horen in de nacht op Radio 3FM. Voor de AVRO gaat ze het programma ‘Roosmarijn’ maken in de nacht van maandag op dinsdag tussen 01:00 en 04:00 uur. "Het moet een fris muziekprogramma worden voor iedereen die niet wil, niet kan of niet mag slapen. Ik ben pas tevreden als ik klaagmails krijg van luisteraars die te lang hebben doorgeluisterd terwijl ze eigenlijk moesten slapen."

Roosmarijn (28) deed presentatie-ervaring op bij lokale zenders en internetzender KX Radio. Verder was ze de eerste vrouwelijke fulltime muzieksamensteller. Daarvoor was ze werkzaam bij de internetredactie van de publieke popzender.

AVRO eindredacteur 3FM Arjan Snijders is enthousiast over de nieuwe aanwinst. Hij haalde Roosmarijn naar de AVRO om haar talenten een groter podium te geven. "Roosmarijn ademt muziek, weet absurd veel onnodige details over die liedjes en kan haar mond er niet over houden. En dat is maar goed ook, want dat kan ze nu ook voor de microfoon gaan doen. Roos is een ondernemend talent waar we nog veel meer van gaan horen."

Naast haar wekelijkse show voor de AVRO in het 3FM opleidingstraject blijft Roosmarijn Reijmer als muzieksamensteller verbonden aan 3FM.