Home Landelijke radio Redactie Veronica Magazine deed nominaties ‘Lelijk Ding’ zelf

Redactie Veronica Magazine deed nominaties ‘Lelijk Ding’ zelf

De redactie van Veronica Magazine heeft zelf de nominaties gedaan voor ‘Het Lelijke Ding’. Vanaf vandaag kan gestemd worden op de nominaties voor de slechtse radio- en televisieprogramma’s en presentatoren.

“Het is niet te vangen in een wetenschappelijk onderzoek ofzo”, zegt Rens Muller, adjunct-hoofdredacteur Veronica Magazine, tegen RadioFreak. “Maar we krijgen dagelijks tientallen brieven en mailtjes van lezers. Daardoor krijgen we wel een beeld over wat mensen vinden van bepaalde programma’s.” De programma’s die veel negatieve reacties opleveren hebben een nominatie gekregen.

“Het loopt storm”, zo omschrijft Muller het aantal stemmen dat al is binnengekomen voor ‘Het Lelijke de prijzen uitgereikt.

De winnaars (“of verliezers, het is maar hoe je het wil zien”) krijgen een beeldje. “Voor de radioprijzen zijn dat geknakte koptelefoons en voor de televisieprijzen geknakte afstandsbedieningen”, legt Muller uit. Op dit moment worden de beeldjes nog gemaakt.

Veronica Magazine zal de prijzen waarschijnlijk bij de prijswinnaars af gaan geven. “Want ik vermoed dat niemand echt staat te springen zo’n prijs in ontvangst te nemen.”

De nominaties voor de prijs zijn hier te vinden.

Vorig artikelLuisteraars Kink FM vinden Black van Pearl Jam beste popsong ooit
Volgend artikelRoosmarijn Reijmer nieuwe nachtjock op 3FM