Home Landelijke radio Robert Jensen naar Noordzee FM

Robert Jensen naar Noordzee FM

Robert Jensen gaat naar Noordzee FM. Dat heeft het station vandaag bekend gemaakt. Jensen is nu nog werkzaam bij Yorin FM met de ochtendshow ‘Jensen in de ochtend’. Hij zal vanaf 3 februari iedere werkdag van 16.00 tot 19.00 uur te horen zijn op Noordzee FM. Per 1 januari zal hij al niet meer te horen zijn op Yorin FM.

Jensen zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging "en ik wilde dat alleen doen bij een bedrijf waar de ambities aansluiten bij die van mij. Ik ben al sinds mijn zevende jaar verslaafd aan radio en heb het altijd als doel gemaakt mij te omringen met mensen die ditzelfde hebben. Het is voor mij heel belangrijk om te werken bij een bedrijf waar radio de leidende business is."

John de Mol, die onlangs Noordzee FM overnam, deed Jensen een mooi aanbod voor het middagprogramma. "Verder kijk ik uit naar de samenwerking met Erik de Zwart die ik al jaren respecteer als een zeer succesvolle en energieke radiodirecteur. De combinatie van al onze talenten en ervaringen zullen er voor zorgen dat Noordzee FM zal uitgroeien tot een enorm succes", aldus Robert Jensen.

De dj zal nog wel bij Yorin televisie blijven. De HMG, eigenaar van Yorin, tekende daarvoor een contract met Jensen. Leo van der Goot, directeur Televisie van HMG, neemt met ingang van vandaag de taken van directeur Radio van Jensen over.

De komst van Robert Jensen naar Noordzee FM is één van de vele recente ontwikkelingen die het station in een korte periode heeft doorgemaakt. Eerst was daar de overname van het radiostation door John de Mol. Daarna volgde de bekendmaking dat Erik de Zwart vanaf 1 januari 2003 de belangen van Noordzee FM gaat behartigen en verantwoordelijk wordt voor de nationale en internationale radioaspiraties van De Mol. Twee weken geleden maakte de zender bekend dat Gordon de overstap maakte van Radio 538 naar Noordzee FM om vanaf 3 februari de ochtendshow te gaan verzorgen.