Home Landelijke radio Erik de Zwart: “Radio Veronica wilde van Robert Jensen af”

Erik de Zwart: “Radio Veronica wilde van Robert Jensen af”

Radio Veronica wilde van Robert Jensen af. Dat zegt Erik de Zwart, station-voice van de zender, in Weekend. "Hij deed het gewoon slecht. Daarom moest hij weg, klaar uit." Jensen is dan ook niet vrijwillig vertrokken, zegt De Zwart.

"Hij joeg de luisteraars weg. Ik denk dat we een derde kwijtraakten, zozeer trok hij het hele station naar beneden." Het is dan ook niet logisch dat Jensen weer ergens op de radio opduikt. "Robert werk voorlopig niet meer bij een radiostation", meent De Zwart.

Volgens Robert Jensen zelf is hij gestopt, omdat Radio Veronica terug wilde naar een concept voor een wat ouder publiek. "En daar pas ik gewoon niet zo goed bij. De mensen die het leuk vinden wat wij doen, vonden de muziek niet leuk. En mensen die de muziek leuk vinden, vonden mij niet leuk." Volgens Jensen wilde ensen al weten dat de directie van Radio Veronica hem juist wilde houden. Jensen al weten dat de directie van Radio Veronica hem juist wilde houden. Jensen al weten dat de directie van Radio Veronica hem juist wilde houden.         Volgens      de directie van Radio Veronica hem juist houden.

Erik de Zwart en Robert Jensen gaan overigens al een tijdje niet meer zo goed met elkaar, sinds hij vertrok bij Noordzee FM. Daar was Erik de Zwart zenderbaas.