Home Landelijke radio Rob Stevens nieuwe directeur L1

Rob Stevens nieuwe directeur L1

Mr. Rob Stevens (54) wordt de nieuwe algemeen directeur van L1 Radio-TV, de publieke regionale omroep van Limburg. Hij volgt Harro Coumans op, die met pensioen gaat.

De Raad van Commissarissen van L1 heeft vandaag besloten Rob Stevens voor te dragen aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. De voordracht is bindend. De Ondernemingsraad van L1 heeft positief geadviseerd over de voorgenomen benoeming.

Rob Stevens (geboren in Valkenburg-Houthem en woonachtig in Maastricht) heeft vele jaren in commerciële functies gewerkt binnen de Heineken-organisatie, als laatste als commercieel directeur bij Brand Bierbrouwerijen in Wijlre. In 1999 maakte hij de overstap naar Libertel. Sinds 2002 opereert hij als zelfstandig ondernemer. Tot eind dit jaar is hij interim sectormanager Marketing, Verkoop en Service bij WML. Daarnaast is hij onder andere voorzitter van de Raad van Toezicht van Theatergroep Het Vervolg.

Stevens komt op 1 januari 2007 in dienst van de omroep. Per 1 maart volgt zijn benoeming tot statutair directeur. De huidige directeur, Harro Coumans (61), neemt medio maart officieel afscheid. Hij was de eerste directeur van L1, in 1999 ontstaan uit een samenwerking van de publieke zender Omroep Limburg en de private zender TV8 Limburg.

Vorig artikelKink FM morgen in het teken van Belgïe
Volgend artikelHoofdredacteur BNR Nieuwsradio vertrekt