Home Landelijke radio Reflex FM blij met eerste kabelfrequentie

Reflex FM blij met eerste kabelfrequentie

De nieuwe commerciële radio omroep Reflex FM heeft haar eerste kabelfrequentie binnengehaald. Het station was samen met JuizeFM in de race voor deze kabelfrequentie. De zender kondigde nog geen maand geleden aankondigde Nederland landelijk te willen voorzien van “urban radio”.

De Alkmaarse Programmaraad sprak een positief advies uit over de zender. Volgens Commercieel Directeur Sem Chouikha heeft de Alkmaarse Programmaraad zich duidelijk verdiept in hetgeen wat “Urban Music” nu eigenlijk is en waar dit voor staat binnen de hedendaagse jongerencultuur. Hierdoor heeft men zich een beeld kunnen vormen van de muziek en de onderlinge verschillen tussen Reflex FM en Juize FM. Reflex FM baseert haar playlist op nieuwe importreleases uit Amerika en Engeland.

“Wij zijn zeer verheugd met het feit dat de Alkmaarse Programmaraad Reflex Fm heeft verkozen boven Juize Fm” aldus Sem Chouikha. “Wij hopen dat de Programmaraad van Rotterdam, welke in haar vergadering van 15 december a.s haar concept advies zal samenstellen, zich eveneens positief voor Reflex Fm zal uitspreken.” Met het verkrijgen van de frequentie in Alkmaar is de eerste stap gezet richting de beoogde landelijke dekking, die de zender binnen 6 jaar hoopt te realiseren.