Home Landelijke radio Radiozenders zetten in op maandag 17 augustus met nieuwe acties en programmeringen

Radiozenders zetten in op maandag 17 augustus met nieuwe acties en programmeringen

Radio 538, Q-music, Radio Veronica en Radio 10 gaan vanaf maandag 17 augustus de strijd met elkaar aan om de luisteraar. De zenders starten met een nieuwe programmering en/of starten met een nieuwe actie.

Radio 538: Coen & Sander beginnen, Evers terug van vakantie
Coen Swijnenberg en Sander Lantinga starten maandag met hun nieuwe middagshow op Radio 538. Radio 538 is al enige weken bezig met het promoten van de nieuwe middagshow. Daarnaast is Edwin Evers maandag terug van zijn zomervakantie.

Q-music: Het Geluid terug
Q-music komt vanaf maandag met een nieuwe editie van Het Geluid. In het spel krijgt de luisteraar een geluid te horen. Als hij of zij het raadt, dan wint diegene het bedrag wat het geluid op dat moment waard is. Standaard is Het Geluid €2.500 waard en elke keer dat er een fout antwoord wordt gegeven, wordt Het Geluid €100 meer waard. Vorig jaar werd Het Geluid na 43 dagen geraden door Manuel Liezen uit Meppel. Hij won een bedrag van €44.800.

Radio Veronica: De Stemband terug
Radio Veronica komt maandag met een nieuwe editie van De Stemband. Luisteraars moeten de stem van een bekende Nederlander raden. De Stemband start met een bedrag van €100. Ieder uur dat de stem niet geraden wordt, komt daar €100 bij, oplopend tot een bedrag van €25.000.

Radio 10: '90's Top 510' en Van Someren terug
Radio 10 zendt vanaf maandag de '90's Top 510' uit. De zender zendt tot en met donderdag de beste 90's-tracks uit. Ook is Rob van Someren maandag terug van zijn zomervakantie.