Home Landelijke radio Frank Dane vervangt Evers, Domien Verschuuren vervangt Giel

Frank Dane vervangt Evers, Domien Verschuuren vervangt Giel

In de maanden juli en augustus zullen de grote ochtendshows tijdelijk worden overgenomen door invallers, omdat de vaste dj's op vakantie gaan. Zo vervangt Frank Dane dit jaar voor het eerst Edwin Evers op Radio 538.

Vanaf komende maandag tot en met 14 augustus is Frank, samen side-kick Jelte van der Goot, elke werkdag van 6:00 tot 10:00 uur te horen met de 'Frank en Ochtend Show'. Hij stopt daarom met de middagshow die hij momenteel presenteert. Als Evers en zijn team op 17 augustus terugkeren, starten ook Coen & Sander in de middag op Radio 538. Menno de Boer neemt vanaf maandag de middagshow op zich en presenteert deze dan dus vijf weken lang.

3FM
Giel Beelen heeft ook een nieuwe vervanger deze zomer. Domien Verschuuren debuteert op 27 juli als host van de ochtendshow en zal drie weken lang dagelijks te horen zijn van 6:00 tot 10:00 uur. Hij combineert dit met zijn avondshow 'Dit Is Domien' van 18:00 tot 21:00 uur.

De ochtendjocks van Q-music, Mattie & Wietze, zijn al ruim anderhalve week op vakantie. Joey van der Velden vervangt ze in de ochtend.