Home Evenementenzenders Radiotalenten verzorgen evenementenzender tijdens broadcastbeurs IBC

Radiotalenten verzorgen evenementenzender tijdens broadcastbeurs IBC

Radio IBC, powered by Kermis FM

Radiotalenten van Kermis FM zijn opnieuw te horen tijdens de International Broadcasting Convention (IBC). Tot en met komende dinsdag maken ze live radio in de RAI in Amsterdam. ‘Radio IBC powered by Kermis FM’ is in en om Amsterdam te volgen op 88.5 FM, een app en via internet.

Het radiostation is een initiatief van Broadcast Partners en is te vinden in hal 8, stand C81. “Het is voor onze radiomakers een goede manier om ervaring op te doen buiten de kermis”, zegt hoofdredacteur Arno Leblanc van Kermis FM. “Het past goed bij onze ambitie om een opleidingsplek te zijn voor nieuw talent. En nu kunnen de vrijwilligers alle nieuwe snufjes op het gebied van radio van dichtbij zien.”

New Business Radio

New Business Radio gaat, in samenwerking met het Media Park, ook uitzenden vanaf IBC. Dagelijks wordt van 11:00 uur tot 16:00 uur live verslag gedaan van de IBC in het programma Media Park LIVE! Fabienne de Vries, Ron Lemmens en Robert Denneman praten de luisteraars bij over de laatste innovaties rondom media, entertainment en technologie.

De IBC is de beurs voor broadcastprofessionals. Elk jaar komen er 50.000 geïnteresseerden uit landen over de hele wereld op af. Tijdens de openingstijden van de beurs is Radio IBC ook te horen. Met live-verslag en muziek.