Home Landelijke radio Radionieuws van donderdag 7 november

Radionieuws van donderdag 7 november

ORN en CRN komen met adverteerdersactie
ORN en CRN komen gezamenlijk met het ‘All Inclusive-pakket’, waarmee adverteerders tegelijkertijd alle 24 regionale radiozenders van Nederland kunnen inschakelen. Voor 20.000 euro krijgt men in totaal 45 spots per zender aangeboden.

Dit pakket levert een netto bereik op van 26,8 pct van alle boodschappers in de leeftijdsgroep van 20 tot en met 49 jaar. In absolute aantallen zijn dit meer dan 1 miljoen luisteraars per week in deze doelgroep, aldus de twee organisaties. De gezamenlijke marktbewerking zal doorgaan tot en met 31 maart 2003. Indien de vraag uit de markt naar het All Inclusive- pakket hoog blijft, is continuering niet uitgesloten. In totaal luisteren er wekelijks 4,7 miljoen Nederlanders naar de gezamenlijke regionale radiozenders.

Agentschap neemt 6jarige zijn zender af
De 6 jarige Erwin uit het Gelderse Vaassen, heeft niet alleen een nieuw record gevestigd qua leeftijd maar zeker ook qua zendtijd. Na 45minuten moest hij zijn nieuw verkregen zender al inleveren aan opsporingsambtenaar dhr. van Essen. Ondanks de dikke tranen van Erwin was dhr. van Essen onverbiddelijk en moest zijn zender, die hij na veel gezeur eindelijk had gekregen, ingeleverd worden.

Zoals een echte piraat betaamd zal Erwin binnenkort weer te horen zijn in de Vaassense ether op de 97.40mhz. Daarom is er voor Erwin een geldinzamelingsactie gestart om hem zo spoedig mogelijk weer van een zender te kunnen voorzien.