Home Landelijke radio Radionieuws van dinsdag 1 oktober

Radionieuws van dinsdag 1 oktober

Colorful Radio krijgt eigen hitlijst

Colorful Radio start een eigen hitlijst, de R&B/Hip-hop chart. De chart bevat enkel R&B en Hip-hop platen, zoals de naam al doet vermoeden. De lijst zal vanaf 3 oktober iedere donderdagavond vanaf 19.00 uur te horen zijn op Colorful Radio.

De vaste presentator van de nieuwe hitlijst wordt Ronald van der Meijden, tevens programmadirecteur van Colorful Radio.

Radio Flevoland deelt prijzen uit

De heer Damman uit Almere is de winnaar van 8980,-euro in het 89.8 FM-spel van Radio Flevoland. Zijn slagzin “Ik stem per 1 oktober af op 89.8, omdat ik teveel mis als ik daar langer mee wacht” was goed voor de hoofdprijs.

De prijsvraag werd gehouden in het kader van een campagne om Flevolanders te informeren over de verhuizing per 1 oktober van Radio Flevoland naar de etherfrequentie 89.8 FM. De tweede en derde prijs, beide 898,- euro, gingen naar de heer Mesters uit Lelystad, met “omdat ik niet wil missen wat 102.1 mij heeft gebracht”. En mevrouw De Boer uit Dronten, die de slagzin afmaakte met “omdat daar alles over mijn Flevoland te horen is, wat had je dan gedacht?!”

Di-Rect bij Radio Veronica

De Haagse band Di-Rect zal op 25 oktober optreden in Bar Cafe Spoorzicht in Eerbeek. Dit concert is rechtstreeks te horen op Veronica Radio bij Veronica=Live van 21.00-0.00 uur. In de week van 21-25 oktober is het de hele week Di-Rect week bij Veronica Radio. Michiel Veenstra zal tijdens zijn programma op maandag 21 oktober de jongens van Di-Rect interviewen en ook zullen er voor het optreden in Eerbeek kaartjes worden weggegeven.