Home Landelijke radio Radio X-clusief in aktie tegen Divisie Telecom

Radio X-clusief in aktie tegen Divisie Telecom

Radio X-Clusief, een vrije (illegale) radiozender uit Den Haag voert actie tegen de ongelijke behandeling die de zender krijgt door de Divisie Telecom (DT), een onderdeel van het ministerie van Verkeer- en Waterstaat.
Harry Mulder, diskjockey van Xclusief voelt zich benadeeld door de DT. Hij meent dat hij wel wordt opgepakt en een rechtszaak aan de broek krijgt, terwijl andere vrije radiozenders ongemoeid worden gelaten. “Met kerst werd ik uit de lucht gehaald, terwijl een heleboel illegale zenders een uitzending hadden”, aldus Mulder in de Haagsche Courant.
“Alle illegale zenders lopen de kans om uit de lucht te worden gehaald. Onze prioriteit ligt bij de zenders waarover we klachten hebben ontvangen. Burgers hebben geklaagd over X-clusief omdat hun radio- en of televisieontvangst werd verstoord. Daarom hebben we X-clusief uit ducht gehaald”, aldus Inge de Jong van de DT. Mulder heeft een advocaat in de arm genomen om onder de boete uit te komen die tegen hem is geëist. Ook hoopt hij het programma ‘Breekijzer’ van RTL 4 te strikken voor zijn strijd tegen de Divisie Telecom