Home Landelijke radio Radio 538 geeft studentenkamers weg

Radio 538 geeft studentenkamers weg

Net zoals vorig jaar geeft Radio 538 dit jaar studentenkamers weg. Iedere vrijdagavond in september tussen 18.00 uur en 21.00 uur tijdens de show van Froukje de Both en Niels Hoogland, zal er live vanuit een studenten kroeg bij Niels en Froukje gestreden worden om de sleutels van de studentenkamers. Er worden vier kamers weggeven inclusief een jaar lang gratis wonen, een woonverzekering en een maand studiebeurs. Vanaf 9 augustus kunnen studenten zich aanmelden via de website van het hitradio-station om zo mee te kunnen doen en de prijs te winnen.

Radio 538 DJ en Program Director Niels Hoogland vindt het een goed inititiatief: “Eerder deze week maakte de Studentenvakbond LSVb bekend dat de woningnood onder studenten tot schandalig hoge huurprijzen van studentenkamers in de grote steden leidt. Met de Radio 538 Rabobank Studentenkameractie spelen we in op de al jaren groeiende woningnood onder de studenten”, aldus Niels Hoogland.
Uit alle inzendingen wordt een selectie gemaakt van kandidaten die tegen elkaar moeten gaan strijden. Ook zullen er bekende live-bands optreden tijdens de uitzendingen.