Home Landelijke radio Radio 192 eist geld van Veronica

Radio 192 eist geld van Veronica

Radio 192 eist 140.000 euro van de omroepvereniging Veronica omdat dit door de vorige voorzitter Willem van der Meer de Walcheren is beloofd. Hij had contact met Radio 192 gezocht om te praten over samenwerking en daarbij het geld beloofd. De huidige leiding van Veronica wil ook eerst praten over een samenwerking voordat ze met geld over de brug komt.

Radio 192 heeft gisteren een boze brief naar Veronica gestuurd, waarin de omroep wordt gesommeerd het geld binnen 48 uur over te maken. Anders wil het station tot gerechtelijke stappen overgaan.

Van der Meer de Walcheren zag in Radio 192 – waar veel voormalige Veronica-coryfeeën als Ad Bouman, Eddy Becker en Will Luikinga te horen zijn – een goede aanvulling op de radiozenders Veronica FM en Kink FM.

Voor Radio 192 kwam de belangstelling van Veronica goed uit. Eind oktober 2002 stopte de investeerder van het station ermee. Van der Meer de Walcheren zou Radio 192 aangegeven hebben dat ze niet op zoek hoefde naar een nieuwe partner en dat ze op Veronica konden rekenen.

Vorig artikelNOB verkoopt Media Park aan TCN Property Projects
Volgend artikelRadio538.nl plat na ‘Winny de Jong naakt’ grap