Home Landelijke radio Radio 10 en Radio Veronica trots op nieuwste luistercijfers

Radio 10 en Radio Veronica trots op nieuwste luistercijfers

Radio 10 en Radio Veronica hebben vanochtend vol trots gereageerd op de meest recente luistercijfers over de periode maart en april 2016. Radio Veronica steeg 0,3%, Radio 10 laat een stijging van 1,1% zien ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Radio Veronica
“De afgelopen periode hadden we weer de jaarlijkse 80’s en 00’s lijst, waar onze luisteraars altijd massaal op afstemmen. De hitlijsten hebben opnieuw bijgedragen aan een groei in de luistercijfers voor ons mooie station”, aldus Erik de Zwart van Radio Veronica. “Met Jeroen van Inkels Tour of Duty in Mali en de 90’s Top 500 die deze week is gestart kijken we vol vertrouwen uit naar de luistercijfers voor de periode apr-mei’16.”

Radio 10
“Steeds meer luisteraars ontdekken Rob van Someren op Radio 10. Nooit eerder was het marktaandeel van Somertijd in de doelgroep 20-49 zo hoog. Sinds de start van het programma op Radio 10 is het marktaandeel in deze doelgroep met maar liefst 77% gestegen”, zegt Carlo de Boer van Radio 10. “Ondanks alle concurrentie in de avondspits blijven de luistercijfers van Somertijd stijgen. Het programma scoort zowel bij mannen als bij vrouwen goed.”