Home Landelijke radio Radar krijgt radiovariant op Radio 1

Radar krijgt radiovariant op Radio 1

Het tv-programma Radar krijgt vanaf volgend jaar ook een radiovariant. Vanaf zaterdag 14 januari is iedere zaterdag van 15:00 tot 16:00 uur op NPO Radio 1 ‘Radar Radio’ te horen. Het programma gaat gepresenteerd worden door Mischa Blok.

“Ik beschouw het als een eer om op zo’n sterk merk als Radar te mogen voortborduren. Ik kijk er enorm naar uit om live in gesprek te gaan met luisteraars, hun persoonlijke ervaringen te horen en voor hen op te komen indien nodig. Radar Radio moet een betrokken, informatief en spraakmakend programma worden waar luisteraars zich altijd gehoord voelen”, aldus Blok.

Blok was nieuwslezer bij ANP en BNR Nieuwsradio. De afgelopen drie jaar werkte ze als verslaggever bij Radio EenVandaag. Daarnaast heeft zij verschillende nachtprogramma’s gepresenteerd op Radio 1 en maakte ze radiodocumentaires, onder andere over haar eigen adoptie.

In de eerste uitzending van Radar Radio vindt de uitreiking van de Loden Leeuw voor meest irritante radioreclame plaats. Luisteraars kunnen vanaf vandaag al radioreclames nomineren en vanaf 12 december stemmen op hun favoriet op lodenleeuw.nl/radio.

Foto: Nico Kroon | AVROTROS