Home Landelijke radio Prem noemt NOS’ers monopolistische losers

Prem noemt NOS’ers monopolistische losers


Prem Radhakishun noemt mensen die bij de NOS werken losers. Dit zegt hij in een interview met het AD. In de krant reageert hij op zijn vertrek bij Radio 1 vanaf september.

"Ik moet met passie kunnen werken, dat lukte niet meer omdat de NOS met mij weigerde te overleggen. Nou, dan stop ik toch gewoon? Dat snapten die losers van de NOS niet. Hoe kan iemand zijn natte droom opgeven? Zij gaan elke dag met de pest in hun lijf naar hun werk omdat ze hun salaris nodig hebben. Dat blunderende monopolistische bolwerk zou moeten worden gesloopt."

Radhakishun lijkt het niet heel erg te vinden niet meer op de radio terug te komen. "Ik heb zo nooit in elkaar gezeten. 'I don t give a shit' wanneer ik niet meer op de radio ben of met mijn smoel op tv verschijn. Het enige waar ik aan hang zijn mijn familie en vrienden. Niet mijn werk. Dan ga ik toch iets anders doen?"

Hij gaat weg bij Radio 1 omdat hij boos is op de zender omdat de NOS zijn programma geregeld met nieuwsflitsen onderbreekt. Ook is hij gefrustreerd dat nieuws uit zijn programma niet wordt opgepikt door andere Radio 1-programma's.

Vorig artikelWise Buddah maakt nieuwe jingles voor Sky Radio
Volgend artikelLeiden houdt toch een lokale omroep