Home Landelijke radio Politici weer te gast bij Jensen in de Ochtend

Politici weer te gast bij Jensen in de Ochtend

Dj Robert Jensen zal net als bij de vorige verkiezingen in zijn ochtendprogramma ‘Jensen in de ochtend’ de lijsttrekkers van de politieke partijen weer aan de tand gaan voelen. Vanaf morgen staat het programma op Yorin FM in het teken van de verkiezingsstrijd. Lijsttrekkers van alle grote partijen zullen de Yorin FM studio betreden, waarna Jensen op eigen wijze met ze in gesprek zal gaan.

Vrijdag 13 december zal Jan Marijnissen(SP) als eerste komen. Vervolgens op maandag 16 december komt VVD lijsttrekker Gerrit Zalm, later komen ook nog demissionair premier Jan Peter Balkenende (CDA), Tom de Graaf (D66), Femke Halsema (groen links) en Mat Herben (LPF) hun politieke visie geven en zullen reageren op actualiteiten.

De kleinere partijen zijn ook te gast in het radioprogramma. Voor de kleinere partijen wordt een lijsttrekkersdebat georganiseerd. Hieraan zullen politieke nieuwkomers meedoen als Winnie de Jong van de conservatieven.nl, Emile Ratelband, van Ratelband.nl. En Haitske van de Linde van Leefbaar Nederland. Allemaal mogen ze hun eigen partij promoten.