Home Landelijke radio Peter Teekamp tot 2009 bij Radio Veronica

Peter Teekamp tot 2009 bij Radio Veronica

Peter Teekamp blijft tot 2009 bij Radio Veronica. De dj, die sinds de start op 31 augustus 2003 betrokken is bij de zender, heeft namelijk een nieuwe contract getekend. Hij blijft elke werkdag tussen 19:00 en 21:00 uur te horen met ‘Veronica’s Top 40 Hitdossier’.

Peter Teekamp: “Dit is de tweede succesperiode van Radio Veronica waar ik deel van uit mag maken. In de jaren ’80 maakte ik het grote succes mee van Radio Veronica in het publieke bestel en nu dus als commerciële omroep met een uniek 80’s & 90’s Hits muziekformat. Mijn programma’s bij het huidige Radio Veronica draaien om hitlijsten. Presenteerde ik voorheen de nieuwste hits in lijsten als de ‘Nationale Top 100’, nu laat ik de tijden van toen weer herleven in mijn programma ‘Veronica’s Top 40 Hitdossier’. Radio Veronica en hitlijsten blijven dan ook als een rode draad door mijn carrière lopen. Het is fantastisch om ook de komende jaren verder te kunnen bouwen aan het succes van Radio Veronica.”