Home Landelijke radio BNR Nieuwsradio Paul van Liempt gaat Juridische Zaken presenteren op BNR Nieuwsradio

Paul van Liempt gaat Juridische Zaken presenteren op BNR Nieuwsradio

Paul van Liempt heeft een nieuwe klus bij BNR Nieuwsradio. Hij gaat ‘Juridische Zaken’ presenteren. De presentator volgt Ronald Olsthoorn op en is voortaan elke dinsdag van 15:30 tot 16:00 uur te horen op BNR. Daarna wordt het programma nog regelmatig herhaald.

Van Liempt werkte tot de zomer van 2015 bij BNR, waar hij een dagelijks interviewprogramma had. Hij stapte toen over naar RTL Z om een dagelijkse talkshow op televisie te presenteren. Dit was echter niet zo’n succes als gehoopt, waarna hij andere programma’s is gaan maken op RTL Z.

Sinds dit najaar was de presentator ook weer te horen op BNR met het programma ‘De Overname’. Dat programma is inmiddels weer gestopt. Nu heeft Van Liempt dus weer een nieuwe klus gevonden bij BNR.

“BNR Juridische Zaken belicht de actualiteit vanuit een juridische invalshoek, zoals de ontwikkelingen met de wet DBA, Europese privacywetgeving en de grote strafzaken rond Geert Wilders en Willem Holleeder. Vast onderdeel van het programma is de juridische vraag, waarin een arbeidsconflict of ander geschil van de luisteraar wordt opgelost”, legt BNR uit.