Home Landelijke radio Paul de Leeuw vervanger voor Gordon

Paul de Leeuw vervanger voor Gordon

Zanger en presentator Paul de Leeuw zal vanaf dinsdag voor één week het ochtendprogramma Goedemorgen Gordon op Noordzee FM overnemen. Vaste presentator Gordon treedt die week namelijk twee maal op in Ahoy’.

De voorbereiding van deze show vergen zoveel inspanning en concentratie, dat het de zanger/dj een goed idee leek om een vervanger uit te nodigen, die tijdelijk zijn radiowerkzaamheden zal overnemen.

De keus viel op Paul de Leeuw. Gordon: “Twee keer optreden met alles er op en er aan, orkest, gasten, geintjes, avondvullend programma én dan nog een ochtendshow is net iets teveel van het goede. Daarom ben ik heel blij dat Paul mijn radiowerk voor een week overneemt. En ik ben er heel trots op dat juist Paul de Leeuw dit doet, wie kan dat nou zeggen?!”

Directeur Erik de Zwart is ook zeer vereerd en hoopt dat de televisiemaker “wat vaker voor de Noordzee-microfoon zou willen komen presenteren”.

Paul de Leeuw: “Ik vind het leuk om radio te doen en hiermee kan ik Gordon ook nog een handje helpen, twee vliegen in één klap. Maar het is wel vroeg opstaan! Of ik meer ga doen bij Noordzee FM? Dat moeten we nog eens rustig bepraten”.

Paul de Leeuw deed eerder al een programma in de ochtend op 3 FM als vervanger van Rob Stenders op één dag van de week.