Home Landelijke radio Patty Brard in het weekend bij Noordzee FM

Patty Brard in het weekend bij Noordzee FM

Patty Brard zal vanaf 4 oktober ieder weekend tussen 12.00 en 15.00 uur een programma gaan maken op Noordzee FM. Dit is besloten nadat Brard met succes Robert Jensen verving tijdens zijn vakantie.

“Na het succes van Patty als invalster tijdens de vakantie van Robert Jensen afgelopen zomer, was het een logische stap om Patty een vast programma op Noordzee FM te geven”, aldus Erik de Zwart, directeur Noordzee 100.7FM, over de aanwinst van het station. De Zwart is er van overtuigd dat Patty met haar impulsiviteit, directheid en controversie een goed programma zal neerzetten. “Patty zal garant staan voor scherpe humor en veel plezier”.

“Ik ben blij en zeer vereerd gevraagd te zijn om een programma te doen op Noordzee 100.7FM. Het programma wordt gezellig, stout maar toch ook met inhoud”, meldt Patty Brard. “Ik heb er ontzettend veel zin in. Afgelopen zomer heb ik gemerkt dat Noordzee 100.7FM een leuke club van gezellige en enthousiaste mensen is waar ik me prima thuis voel”.

Vanmorgen gingen de geruchten nog dat Brard Gordon zou gaan opvolgen in de ochtend omdat hij te weinig luisteraars zou trekken. Of dit een eerste stap is in die richting is nog onduidelijk.