Patricia van Liemt stopt als sidekick in de ochtendshow van Barry Paf op 100% NL. Dat meldt de radio-dj vanavond op Instagram. Patricia, sinds december vorig jaar sidekick in het ochtendprogramma, stopt per direct. Ze verlaat de zender.

“‘De Barry Paf Show’ is in het afgelopen jaar uitgegroeid tot de ochtendshow waar veel gasten graag over de vloer komen, iets waar we super trots op zijn”, laat Barry Paf weten. “In combinatie met onze duopresentatie blijft er echter te weinig ruimte over voor rechtstreeks contact met onze luisteraars en dat contact vinden we heel belangrijk.”

Barry vervolgt: “Dat betekent dat ik De Barry Paf Show vanaf nu zonder mijn sidekick Patricia ga presenteren, samen met de 100%NL luisteraars. Het fundament voor de het programma is gelegd en daar ben ik Patricia heel dankbaar voor.”

‘Dankbaar’

Patricia was eerder sidekick bij Jeroen van Inkel op Qmusic. Zes jaar geleden verliet ze Qmusic om te verhuizen naar Zwitserland. Bij 100% NL maakte Patricia vorig jaar haar comeback op de landelijke radio.

“Na vijf jaar in Zwitserland gewoond te hebben, wilde ik niets liever dan in Nederland weer terug naar de radio”, laat Patricia weten. “Ik ben dankbaar dat 100% NL mij de kans heeft gegeven om te bouwen aan het eerste jaar. Ik kijk terug op een mooie tijd en nu vooral uit naar een toekomst met nieuwe radio avonturen.”

Foto: Floris Heuer