Home Landelijke radio Ook Kerkrade wil Glazen Huis van 3FM in 2012

Ook Kerkrade wil Glazen Huis van 3FM in 2012

De gemeente Kerkrade wil graag het Glazen Huis van 3FM eind 2012 in de gemeente hebben. De Zuid-Limburgers overhandigen morgen een bidboek bij 3FM in Hilversum. "Kerkrade denkt vanuit samenwerking met de regio", aldus de gemeente. "Als het Glazen Huis van 3FM Serious Request in 2012 naar Zuid-Limburg komt, kan de Markt van Kerkrade als centrale locatie dienen. Kerkrade als gastheer van Zuid-Limburg! Inzet is een recordopbrengst voor het Goede Doel van het Rode Kruis en een fantastische week in Kerkrade en Zuid-Limburg."

In een poging het Glazen Huis naar Zuid-Limburg te halen, is het college van burgemeester en wethouders van Kerkrade een bandje begonnen: de Bloody Serious Band. Die doet een poging de hitlijsten te bestormen met het nummer 'Better Everyday'. Er hoort ook een videoclip bij. De opbrengst van de single gaat naar het Rode Kruis.

Ook Enschede heeft zich al gemeld voor Serious Request in 2012, net als Delft. 3FM maakt eind april definitief een keuze. Dit jaar staat het Glazen Huis in Leiden.