Home Landelijke radio Omwonende niet erg positief over de benzine actie van Veronica

Omwonende niet erg positief over de benzine actie van Veronica

Jeroen van Inkel is gister een actie gestart op Radio Veronica waarbij hij iedere dag om 16.45 uur bekend maakt, waar je die avond vanaf 18.30 uur gratis kan tanken bij een van de Tango tankstations in Nederland. Hiervoor is iedere avond 10.000 liter benzine beschikbaar, waarvan elke automobilist er 30 van kan krijgen.

Jeroen van Inkel: “Dit wordt een te gekke actie. Zeker nu alle prijzen alsmaar lijken te stijgen is dit voor onze luisteraars een prima kans om een gratis tank benzine te scoren. Mijn collega DJ Jente Kater doet live verslag vanaf locatie, zodat heel Nederland kan volgen hoe lang de file voor het tankstation wordt. Natuurlijk zal ik ook nog het ’toet je toeter’ spel spelen met de wachtende automobilisten”.

Gisteren was de eerste van de drie tank dagen, mensen konden gratis tanken in Breda. In het Brabants Dagblad is vandaag te lezen dat er een grote file was voor het benzinestation. Een omwonende reageerde niet erg positief: “Normaal hebben we geen last van het pompstation, maar dit hadden ze beter even aan kunnen kondigen. Al hadden ze maar een briefje in de bus gegooid. Nu wisten we van niks en staat er opeens een massa volk voor de deur.“