Home Landelijke radio Ochtendshow Arrow gaat ‘Curry’s Wake Up Call’ heten

Ochtendshow Arrow gaat ‘Curry’s Wake Up Call’ heten

De ochtendshow die Adam Curry vanaf 12 mei op Arrow Classic Rock gaat presenteren gaat ‘Curry’s Wake Up Call’ presenteren. In het nieuwe ochtendprogramma zal relatief veel muziek te horen zijn.

“De show is music-dominated en wordt live vanuit London of Den Haag gepresenteerd”, zo laat Arrow Classic Rock aan RadioFreak.nl weten. In zijn podcast ‘The Daily Source Code’ vertelt Adam Curry dat hij een ochtendprogramma wil maken dat tussen een ‘nieuwsshow’ en een ‘lachshow’ in zit.

Donderdag werd bekend dat Curry samen met Alexander Stevens de ochtendshow gaat presenteren. Het is voor het eerst dat Adam sinds 2004 een programma zal presenteren op de Nederlandse radio. Op Radio Veronica presenteerde hij tot 2004 de ochtendshow ‘Ook Goeiemorgen!’ samen met Alexander Stevens en Michiel Veenstra. Daarna verhuisde Curry naar Engeland en werd hij bekend als ‘podfather’ met zijn podcast ‘The Daily Source Code’.

Eline Maarse is toegevoegd aan het team als producer. Zij was tot begin 2007 de producer van Giel, het ochtendprogramma van Radio 3FM.