Home Landelijke radio NOS-nieuwslezer wordt ‘Drag Queen’

NOS-nieuwslezer wordt ‘Drag Queen’

NOS Headlines-nieuwslezer Bart Jan Cune wordt morgen omgetoverd tot ‘drag queen’. Cune werkt mee aan Kermis FM in Tilburg en is dus ook aanwezig tijdens de Roze Maandag. De Coen en Sander Show van 3FM komt morgen ook live vanaf de kermis. In het programma worden luisteraars omgetoverd tot ‘drag queen’.

Cune reageerde enthousiast, live in de uitzending van 3FM. "Dat wil ik ook best doen!" Later dacht hij dat het om een grapje ging. "Todat ze ineens om mijn maten vroegen. Ik word morgen helemaal aangekleed en mijn vriendin heeft al beloofd make-up remover mee te nemen."

Vooruitlopend op het Gay Pride weekend van 1 en 2 augustus wordt de Coen en Sander Show live uitgezonden vanaf de Tilburgse Kermis in de studio van Kermis FM. Tijdens De Roze Maandag geeft Tilburger Guus Meeuwis de BNN-dj’s een rondleiding over de kermis en wordt de aftrap gegeven voor de Homo100 van dit jaar. Of Abba, Pet Shop Boys en Village People nog in de roze hitlijst staan beslist het publiek door een top 3 samen te stellen op homo100.nl.

Op zaterdag 1 augustus vaart de BNN-boot mee met de Canal Parade tijdens de Gay Pride in Amsterdam. Coen en Sander maken de komende weken de artiesten bekend die zij hebben weten te strikken voor een optreden op de feestelijke sloep.