Home Landelijke radio Nominaties Gouden RadioRing bekend

Nominaties Gouden RadioRing bekend

‘De Coen & Sander Show’ (3FM), ‘Midden In De Nacht Rick’ (Radio 538) en ‘Giel’ (3FM) zijn genomineerd voor de Gouden RadioRing. In ‘Evers Staat Op’ op Radio 538 werden vanochtend de nominaties voor de publieksprijs bekend gemaakt.

Voor de Zilveren RadioSter zijn bij de mannen Giel Beelen (3FM), Gerard Ekdom (3FM) en Edwin Evers (Radio 538) genomineerd, bij de vrouwen gaat de strijd tussen Froukje de Both (Radio 538), Sophie Hilbrand (Radio 1) en Annemieke Schollaert (3FM).

Kanshebbers voor het Gouden Radio-Oortje, de prijs voor het beste radio-evenement van het afgelopen jaar, zijn Serious Request (3FM), Top 2000 (Radio 2) en het Koninginnedagfeest (Radio538).

De uiteindelijke winnaars van de prijzen worden bepaald via een stemronde, waarbij gestemd kan worden via SMS en telefoon in de 24 uur voor de uitreiking. Op 24 oktober wordt de uitslag bekend gemaakt tijdens een speciale live-uitzending van het programma ‘Schiffers.fm’ op Radio 2. Tijdens de uitreiking zullen er tv-opnamen worden gemaakt, die ’s avonds tijdens de live-uitzending van het Gouden TelevizierRing Gala op Nederland 1 worden uitgezonden.