Home Landelijke radio NightLiveXS van Kink FM viert 500e uitzending groot

NightLiveXS van Kink FM viert 500e uitzending groot

Het dagelijkse radioprogramma NightLiveXS zal op woensdag 10 januari de 500e aflevering uitbundig vieren. De speciale aflevering zal aan de vooravond van het Noorderslagweekend rechtstreeks worden uitgezonden vanuit Simplon Groningen.

Hoogtepunt van de jubileum-uitzending is de bekendmaking van de winnaar van de NightLiveXS Outstanding Achievement Award 2007. In 2005 en 2006 ging deze award naar Harry Hamelink (Motel Mozaïque / Bazar Curieux) en Jan Smeets (Pinkpop). Lezers van LiveXS Popmagazine en luisteraars van NightLiveXS kunnen tot 10 januari suggesties doorgeven voor deze jaarlijkse ere-award aan de persoon of band die de belangrijkste bijdrage leverde aan de alternatieve muzieksector.

De overhandiging van de Outstanding Achievement Award almede de bekendmaking van de overige winnaars van de in totaal elf NightLiveXS Awards zullen pas op zondag 11 februari in Paradiso worden gedaan.

Al sinds december 2003 maken programmamaker Willem Roose en producent Klaas Leegwater in samenwerking met de redactie van LiveXS Popmagazine op Kink FM het enige landelijke programma dat 100 procent aandacht schenkt aan de poppodia en festivals in Nederland en Vlaanderen. Middels interviews met programmeurs, directies en woordvoerders worden jaarlijks bijna driehonderd verschillende poppodia en festivals onder de aandacht gebracht.

Vorig artikelRob Stenders vanaf 2 januari met quiz op Talpa
Volgend artikelRTL FM wordt Sky Radio The Christmas Station