Jan Smit en Erik de Zwart zijn de nieuwe voice-overs van RADIONL. Het radiostation heeft de vormgeving vernieuwd en een nieuwe slogan geïntroduceerd: ‘Altijd AAN!’. De vormgeving is gemaakt door Marcel de Vries, die ook het ochtendprogramma op de radiozender presenteert.

De nieuwe vormgeving van RADIONL

“Met de komst van de nieuwe slogan vinden we dat het tijd geworden is voor een nieuwe stem voor RADIONL”, zegt De Vries. “Die stem, dat werden er twee! We zijn erg blij met de komst van Jan Smit en Erik de Zwart. Jan voor de vrolijke ‘Nederlandse’ noot en Erik als legendarische maar ook ‘vertrouwde’ stem. Het was zeer prettig om met deze vakmensen samen te werken en zij gaan er met hun stem voor zorgen dat RADIONL fris en eigentijds klinkt en daarmee voor ons luisteraars prettig is om naar te luisteren.”

Jan Smit is zeer ingenomen met de samenwerking: “RADIONL is al mijn hele carrière een belangrijke steunpilaar! Daarom hoefde ik geen seconde te twijfelen om mijn medewerking te verlenen. Ik ben trots!” Ook Erik de Zwart is enthousiast met de nieuwe samenwerking: “Het is ontzettend leuk om samen te mogen werken met een club enthousiaste radioliefhebbers, die al jarenlang de luisteraars bedienen van lekkere, Nederlandstalige muziek. Muziek waar heel veel mensen dagelijks van genieten. Ik vind het leuk om daar mijn stem voor in te zetten.”

Altijd AAN!

Nico Silvius, directeur van RADIONL: “Onze nieuwe slogan kun je op twee manieren lezen. Onze luistertijd is bovengemiddeld, bij werkend Nederland staat RADIONL altijd aan, thuis, op het werk en onderweg. Luisteraars kiezen bewust voor ‘hun’ RADIONL waarbij de radio vroeg in de ochtend aan gaat en pas ’s avonds weer uit. Tegelijkertijd zeggen we met ‘Altijd AAN’ dat er altijd wat gebeurt op RADIONL.”

Foto: RadioNL