Home Landelijke radio Nieuwe programma’s op Q-music, BNR Nieuwsradio en 3FM

Nieuwe programma’s op Q-music, BNR Nieuwsradio en 3FM

Op Q-music, 3FM en BNR Nieuwsradio zijn vanaf maandag nieuwe programma's te horen. Op Q-music en 3FM is de programmering rond lunchtijd vernieuwd, bij BNR Nieuwsradio de ochtend.

Q-music
Lieke Veld presenteert vanaf maandag 3 augustus een nieuw programma op Q-music: de dj is voortaan iedere werkdag tussen 12:00 – 14:00 uur te horen. Martijn Kolkman en Wim van Helden hebben allebei één uur ingeleverd. Daarnaast zijn er wijzigingen in de weekendprogrammering.

3FM
Sander Hoogendoorn presenteert vanaf maandag tijdelijk de lunchshow op 3FM. Timur en Rámon, nu nog met vakantie, beginnen eind augustus met hun nieuwe lunchshow op 3FM. Tot die tijd vervangt Hoogendoorn het tijdslot 12:00 – 14:00 uur dat vrij is gekomen na het vertrek van Gerard Ekdom. Daarnaast is vanaf 1 augustus vrijwel de gehele weekendprogrammering van het station veranderd: een overzicht.

BNR Nieuwsradio
Roelof Hemmen presenteert vanaf 3 augustus iedere werkdag tussen 09:30 – 12:00 uur een nieuw programma op BNR Nieuwsradio. Hemmen volgt Paul van Liempt op, die na acht jaar bij BNR de overstap maakte naar RTL Z. "Het is ook een grote eer om Paul van Liempt op te volgen. Het programma biedt de mogelijkheid voor langere interviews en daarnaast volgen we het nieuws op de voet", aldus Hemmen.