Home Landelijke radio Nieuwe programma’s en programmeringen op de radio

Nieuwe programma’s en programmeringen op de radio

Verschillende radiostations vernieuwen morgen hun programmering. De één heeft een kleine aanpassing, de ander gooit de complete programmering op de schop. RadioFreak.nl zet alles op een rijtje.

Op 3FM begin Mark van de Molen om 4:00 uur met zijn eigen programma Nogal Wakker. Saskia Weerstand gaat hierdoor naar de nacht van zondag op maandag van 2:00 tot 4:00 uur. Een andere verandering is de programmanaam van het vrijdagavondprogramma van Timur Perlin en Frank van der Lende: Live vanuit Klazienaveen.

Bekijk de complete programmering van 3FM

Een uur later start ook Radio Veronica met de nieuwe programmering. Martijn Muijs en Alex Oosterveen trappen van 5 tot en met 7 uur af waarna Jeroen van Inkel zijn ochtendshow Rinkeldekinkel weer start. Dennis Hoebee en Bart van Leeuwen keren terug in de programmering. Het station heeft het format verder aangepast en nieuwe jingles van Top Format.

Bekijk de complete programmering van Radio Veronica

Op Radio 10 is er ook een verandering met de komst van Tim Klijn in de ochtendshow. In Tim in de Morgen wil Tim verder bouwen aan het marktaandeel van Radio 10. Door zijn komst verhuist René Verkerk naar het weekend van Radio 10. Na de ochtendshow van Klijn is er een uur lang '10 Werkhits op een rij', dit programma is non-stop.

Bekijk de complete programmering van Radio 10