Home Landelijke radio Nieuw jinglepakket voor 3FM

Nieuw jinglepakket voor 3FM

Radio 3FM is het nieuwe jaar begonnen met een nieuw jinglepakket. In het pakket is gekozen voor een nieuwe huisstijl, die weer aansluit bij de oude. Het gaat om een compleet pakket, dat de basis is voor het station, de omroepen en de programma´s. Voor 3FM is dit de eerste keer dat er gekozen is voor 1 pakket. In het verleden had iedere omroep ook nog z´n eigen jinglepakket.

Aan het nieuwe pakket is lang gewerkt. Om een nieuwe krachtige sound te krijgen, is ook aan de zang veel aandacht besteedt. Berget Lewis en Roosmary´s Son´s Martijn hebben dit met hart en ziel gedaan. De jingles zijn herkenbaar en vernieuwend door creatieve compositie´s en mixage´s.

Het pakket is gemaakt door Diederick Huizinga. Hij heeft een eigen jinglebedrijf: ‘Van Huis Uit’. Daarbij werkt hij nu full-time bij het publieke popstation als vormgever. Diederick maakte voorheen de vormgeving van Veronica FM, Yorin FM en werkte daarvoor bij Top Format.

Momenteel werkt z´n bedrijf ‘Van Huis Uit’ aan de nieuwe vormgeving van N.E.N.S, een nieuw Radiostation in Zuid-Holland. Het bedrijf werkt exclusief voor Radiostations in Nederland om gedurende een vaste periode, van bijvoorbeeld een jaar, alle vormgeving te verzorgen. Naast een basispakket krijgen Radiostations, wekelijks-, maandelijks of per kwartaal nieuwe updates, zodat het station continu up to date blijft klinken en alle vormgeving in de gekozen lijn en de custom gecreërde sound blijft houden. Update´s bestaan uit nieuwe uuropeners, promo´s, maar ook nieuwe jingles, ook voor lokale radiostations.