Home Landelijke radio Niels Hoogland station director van Radio Veronica

Niels Hoogland station director van Radio Veronica

Niels Hoogland wordt de Station Director van Radio Veronica. Uunco Cerfontaine was de programmadirecteur van Radio Veronica en wordt nu de Station Director van Sky Radio. Dit komt voort uit een nieuwe structuur die de Sky Radio Group gaat gebruiken.

De herstructurering moet zorgen voor een organisatie waarbinnen nog meer focus is op de individuele merken en de doelgroepen die zij bedienen. CEO Philip Alberdingk Thijm: "Doel is verder te bouwen op de uitstekende resultaten van de radiostations in 2012 en Sky Radio Group klaar te maken voor de volgende groeifase."

In de nieuwe bedrijfsstructuur komen alle afzonderlijke afdelingen onder één merkparaplu vallen. Hiermee speelt Sky Radio Group in op het snel veranderende multimedialandschap en verwacht het meer focus te krijgen en efficiënter te kunnen werken. Om de focus per merk te optimaliseren en de groeiambities van beide merken te waarborgen zal elk radiostation apart worden geleid door een Station Director.

Dennis Landman blijft Sales Director, Charley Moolhuizen wordt verantwoordelijk voor Operations. Marketing Director Bart van Hal treedt terug. Philip Alberdingk Thijm: "Bart van Hal heeft vanuit zijn marketingexpertise de afgelopen jaren een betekenisvolle bijdrage geleverd aan de succesvolle groei van Sky Radio Group en de sterke merkpositie van de radiostations. Om de performance nog verder te laten accelereren gaat het marketingteam dat hij heeft neergezet nu volledig geïntegreerd samenwerken met de programmateams."

"Na een fantastisch 2012 met bijna 15% groei in een jaar tijd in de belangrijke doelgroep 20-49 jaar gaan wij natuurlijk niet stilzitten en achteroverleunen. In de steeds dynamischer wordende markt is het tijd voor Sky Radio Group om dichter op de markt te zitten en nog beter in te kunnen spelen op de specifieke wensen van de klant. Met deze nieuwe structuur verwachten we dat doel te bereiken."

Hoogland was eerder programmadirecteur van 538 en werkt momenteel voor de sky Radio Group aan MyRadio. Dit zal hij ook blijven doen.