Home Landelijke radio Nick & Simon, Guus Meeuwis, Ben Saunders en The Voice winnaar 100%...

Nick & Simon, Guus Meeuwis, Ben Saunders en The Voice winnaar 100% NL Awards


Nick & Simon, Guus Meeuwis, Ben Saunders en de juryleden van ‘The voice of Holland’ zijn de winnaars geworden van de 100% NL Awards. Vanavond gaf 100% NL de prijzen weg in een speciale '100% NL Awards Show'.

De coaches van 'The voice of Holland' kregen de 100% NL Award 'Hit van het Jaar' voor hun single 'One Thousand Voices'. Coaches Nick & Simon zijn dubbel onderscheiden, want zij hebben ook de Award voor 'Artiest van het Jaar' gewonnen. Het album 'Armen Open' van Guus Meeuwis is door de luisteraars van 100% NL gekozen tot 'Album van het Jaar'. En Ben Saunders is de winnaar van de Award 'Nieuwkomer van het Jaar'.

Programmadirecteur Roland Snoeijer: "Het is heel bijzonder voor een radiozender om namens de luisteraars een Award uit te reiken aan een aantal Nederlandse artiesten en ze zo extra te bedanken voor wat ze het afgelopen jaar hebben gedaan. Dit jaar hebben opnieuw meer luisteraars hun stem uitgebracht voor de 100% NL Awards en daar zijn vanavond de gelukkige winnaars uit gekomen." 

Vorig artikelDirecteur Q-music wordt CEO van Vlaamse Media Maatschappij
Volgend artikelRadio 538 overweegt geen Koninginnedagfeest meer in Amsterdam te houden