Home Landelijke radio Directeur Q-music wordt CEO van Vlaamse Media Maatschappij

Directeur Q-music wordt CEO van Vlaamse Media Maatschappij


Q-music moet op korte termijn op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. De huidige directeur, Peter Bossaert, is aangesteld tot CEO van de Vlaamse Media Maatschappij. Hierdoor zal hij leiding geven aan zowel de televisie- als de radioteams van het bedrijf.

De Vlaamse Media Maatschappij is een 50 procent dochter van de Persgroep en het moederbedrijf van de televisiestations VTM, 2BE, Vitaya, de jongerenzender JIM en de kinderzender vtmKzoom, en de radiostations Q-music en JOE fm.

Peter Bossaert blijft als CEO verantwoordelijk voor Q-music Nederland, dat op korte termijn op zoek gaat naar een nieuwe algemeen directeur.

Peter Bossaert is 45, en studeerde handelsingenieur aan de Universiteit Antwerpen. Na 5 jaar Unilever (diverse marketing- en salesfuncties) en 3 jaar Campina, kwam hij in 1997 naar de Vlaamse Media Maatschappij om er de sales te leiden. In 2000 werd Bossaert aangesteld als algemeen directeur van de radioactiviteiten. In die rol zal hij een jaar later, samen met Bert Geenen, Erwin Deckers en Sven Ornelis, Q-music opstarten.

Vorig artikelSlam!FM start digitaal radiostation met Hardstyle muziek
Volgend artikelNick & Simon, Guus Meeuwis, Ben Saunders en The Voice winnaar 100% NL Awards